Wietse makelaardij

Aankoop

Een woning kopen doe je maar een paar keer in je leven en is een grote beslissing. Het is daarom belangrijk om je te laten begeleiden door een NVM-aankoopmakelaar.

De professionals van Wietse Makelaardij hebben in de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan met aankoopbegeleiding. Door onze proactieve werkwijze, heldere communicatie en oprechte adviezen zorgen wij ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt, zodat je geen spijt zult hebben van je aankoop.

Wietse Makelaardij ‘Full Service Aankoopbegeleiding’

Wij begeleiden je bij voorkeur gedurende het hele aankoopproces. Vanaf het opstellen van het zoekprofiel, tot en met de overdracht bij de notaris, en indien nodig, zelfs daarna. Aankoopbegeleiding doen wij op basis van ‘No Cure, No Pay’. Dit motiveert ons om onze uiterste best te doen, en biedt jou als opdrachtgever de flexibiliteit om kosteloos de opdracht te annuleren als de plannen veranderen, of als we niet aan je verwachtingen kunnen voldoen tijdens jouw zoektocht.

In de afgelopen jaren hebben de professionals van Wietse makelaardij zeer veel ervaring opgedaan met het begeleiden bij de aankoop van een woning. Hierdoor is onze dienstverlening optimaal ingericht om je oprecht, adequaat en goed te begeleiden met het kopen van jouw droomwoning.

Wat doen wij als aankoopmakelaar?

Het begint met een vrijblijvend woonadviesgesprek; waarin we je woonwensen in kaart brengen, in detail vertellen over onze aanpak en je informeren over de woningmarkt.

Woonwensen
in kaart brengen

Vertellen over
onze aanpak

Informeren over
de woningmarkt

Interesse in onze dienstverlening?

Bel naar 023-2302191 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken. Dit is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.