Wietse makelaardij

Over ons

Wietse Makelaardij is een dynamisch makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de omgeving Haarlemmermeer en Haarlem. Ons team bestaat uit NVM gecertificeerde professionals, met meer dan 20 jaar ervaring. Of je nu een woning wilt verkopen, aankopen of laten taxeren, bij Wietse Makelaardij ben je aan het juiste adres. Wij streven naar het optimale resultaat met een persoonlijke benadering.

Wietse Dantuma

Wietse is een NVM geregistreerde makelaar en taxateur. Hij heeft een technische achtergrond en werkt sinds 2005 als makelaar in de regio. Hij is opgegroeid en woonachtig in de Haarlemmermeer, en heeft ook jarenlang in Haarlem gewoond. Na elf jaar als makelaar in loondienst te hebben gewerkt, heeft hij in 2016 de overstap naar het ondernemerschap gemaakt. Wietse laat zich omschrijven als iemand met een enorm netwerk, die altijd voor zijn opdrachtgevers klaarstaat. Hij doet zijn uiterste best om alles goed te laten verlopen, heeft een scherpe blik, is kundig en geeft je een eerlijk en helder advies. Ook buiten kantooruren is Wietse bereikbaar als dat nodig is.

Claudia Dantuma

Claudia is een, door de NVM gecertificeerd kandidaat register makelaar (KRMT), en ook taxateur. Ze werkt sinds 2001 in de makelaardij, en heeft dus zeer veel ervaring. Met 25 jaar ervaring en woonachtig in Haarlem en de Haarlemmermeer, kent ze de regio door en door. Claudia geeft je eerlijk en duidelijk advies en staat altijd voor haar opdrachtgevers klaar.

Interesse in onze dienstverlening?

Bel naar 023-2302191 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken. Dit is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.