Wietse makelaardij

Over ons

Wietse Makelaardij is een dynamisch makelaarskantoor dat zich richt op de woningmarkt in de omgeving Haarlemmermeer en Haarlem. Ons team bestaat uit NVM gecertificeerde professionals, met meer dan 20 jaar ervaring. Of je nu een woning wilt verkopen, aankopen of laten taxeren, bij Wietse Makelaardij ben je aan het juiste adres. Wij streven naar het optimale resultaat met een persoonlijke benadering.

Wietse Dantuma

Wietse is een NVM geregistreerde makelaar en taxateur. Hij heeft een technische achtergrond en werkt sinds 2005 als makelaar in de regio. Hij is opgegroeid en woonachtig in de Haarlemmermeer, en heeft ook jarenlang in Haarlem gewoond. Na elf jaar als makelaar in loondienst te hebben gewerkt, heeft hij in 2016 de overstap naar het ondernemerschap gemaakt. Wietse laat zich omschrijven als iemand met een enorm netwerk, die altijd voor zijn opdrachtgevers klaarstaat. Hij doet zijn uiterste best om alles goed te laten verlopen, heeft een scherpe blik, is kundig en geeft je een eerlijk en helder advies. Ook buiten kantooruren is Wietse bereikbaar als dat nodig is.

Petra Kortekaas

Petra is een gedreven en punctuele office manager die niets aan het toeval overlaat. Of je ons via de mail, Whatsapp of telefoon benadert, Petra staat je altijd vriendelijk te woord. Door haar duidelijke en snelle communicatie én door haar secure en professionele manier van werken wordt zij door onze klanten vaak zeer gewaardeerd.

Petra komt van origine uit de kappersbranche en heeft na 20 jaar de overstap naar de makelaardij gemaakt. Inmiddels werken Wietse en Petra al zo'n 5 jaar samen en zijn zodoende zeer goed op elkaar ingespeeld. Een top team dus!

Petra zal er alles aan doen om je als klant te ontzorgen en op een persoonlijke manier van dienst te zijn. Je bent bij ons dus in goede handen.

Claudia Dantuma

Claudia is een door de NVM gecertificeerde kandidaat register makelaar (KRMT) en ook taxateur. Ze werkt sinds 2001 in de makelaardij en heeft dus zeer veel ervaring. In de afgelopen 25 jaar heeft zij zowel in Haarlem, Hoofddorp als Vijfhuizen gewoond en kent de regio dan ook door en door. Claudia geeft je eerlijk en duidelijk advies en staat altijd voor jou als opdrachtgever klaar.

Interesse in onze dienstverlening?

Bel naar 023-2302191 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken. Dit is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.