Wietse makelaardij

Taxatie

Er zijn verschillende situaties waarbij het noodzakelijk is om een taxatierapport te laten maken van een woning. Denk hierbij aan de financiering van een woning die je hebt gekocht, het oversluiten van je hypotheek, het verhogen van je hypotheek voor een verbouwing en bij een relatie beëindiging of voor de verdeling van een nalatenschap.

De professionals van Wietse makelaardij hebben in de afgelopen decennia een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van taxatie. Onze rapporten worden door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) gevalideerd, en ons kantoor is aangesloten bij de NVM, VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit garandeert dat wij voldoen aan de kwaliteitsnormen, en biedt jou de zekerheid van betrouwbare dienstverlening.

Hoe gaat taxeren in zijn werk?

De taxateur bezoekt altijd de locatie om het te taxeren object te bekijken en goed in kaart te brengen. Ook worden er foto’s gemaakt voor in het rapport. Na de opname op locatie werkt de taxateur op kantoor het rapport uit, en laat dit valideren.

De taxateur let hierbij onder andere op de volgende aspecten:

Nadat het rapport is gevalideerd, ontvang je deze digitaal.

Tariefstelling

Wietse makelaardij hanteert een aantrekkelijke tariefstelling die past bij de kwaliteit van het rapport.

Vraag direct jouw taxatierapport aan!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wil je een rapport aanvragen? Klik dan hieronder.